Житейска цел

С позволението на С. споделям част от преживяването по време на регресия, кратка информация относно семейната динамика през поколенията, заявката, с която е дошла, както и осъзнатото след процеса.

И. – Като се замисля няма нито една жена в моя род, която да е отстоявала себе си и позициите си. Всички през поколенията са били контролирани от мъжете под една или друга форма, без правото да изявят себе си. Контролирани първо от бащите си, а след това и от мъжете си. Всички са живяли под напрежение и стрес, обмисляйки всяка своя стъпка, само и само всичко да е „наред“, потъпквайки себе си и желанията си. Животът им е бил изпълнен с непрекъснати драми и трудности, липсвайки щастие и лекота.

Заявката на И. – Каква е житейската ми цел в това прераждане?

Част от преживяването по време на регресия:

И. – Аз съм на сватба… смее се… Това е моята сватба. Много сме щастливи… Танцуваме и се гледаме влюбено в очите, не откъсваме поглед един от друг.

Аз- Пренеси се по напред във времето и ми опиши какво се случва?

И. – Аз… аз съм свита в ъгъла на стаята…. Той ми посяга…Страх ме е…

Аз- Как реагираш на случващото се?

И. – Просто седя и се моля да ме остави и да си тръгне… Искам да избягам, викам, но няма кой да ми помогне…

Аз- Представи си, че наблюдаваш ситуацията отстрани, как се развива?

И. – Бягам, аз бягам в гората… Зад мен има мъже с коне, които ме гонят…

Аз- Защо те гонят, какво искат от теб тези мъже?

И. – Аз го убих, убих го и избягах…

Осъзнаване след преживяното (седмица по-късно):

И. – Знаеш ли, в началото нищо не разбирах… Защо точно това видях, какво общо имаше изобщо с това, което търсех? Защо го убих? И изведнъж си дадох сметка… Аз съм дошла, за да внеса промяната в семейния род. Аз съм първата, която се осмелява да заяви себе си, да отстоява позициите си и да има свобода. Аз съм тук, за да им покажа, че животът е хубав и нещата могат да се случват без да се драматизира, а с лекота… че трудностите могат да се преминават с усмивка. Да, точно така, аз съм промяната, от която се нуждае семейната ми система, аз съм свободна… (усмихва се) ☺️

Подсъзнанието винаги знае от какво имаме нужда, коя информация е най-ценна за нас в момента… Благодарна съм за всички преживявания на които съм свидетел. За пореден път виждам колко различни и уникални са процесите при всеки.