за мен

Водещ индивидуални регресии, изследовател на човешките души, психолог.

През 2017 год. започва своето образование и лично търсене. Преминава различни курсове и обучения. Сдобива се с различни похвати, за да бъде максимално полезна на своите клиенти. От 2018 год. започва силно да се интересува от езотерика и да търси по дълбокия смисъл на човешкото съществуване. На 5 юни 2020 год. има пророчески сън, в който и се казва, че е от посветените, че носи знанието и трябва да го разпространява. Пита какво означава това и и се отговаря, че утре пак ще и се явят. От тогава до сега не е имала втори сън. Предполага, че все-още не е готова за следваща информация и затова изчакват, докато и се даде. След това разбира, че във Вселената, небитието или както искате го наречете не съществува време и за това, това „утре“ тук на Земята не се знае кога ще е.

Описва съня си като нещо много силно, истинско и разтърсващо. Тогава все-още не знае за разпространението на какво знание става въпрос. Започва да чете езотерична литература от различни източници и така стига до регресията. Методът  се превръща в нейна страст и приоритет, чрез който изследва пътят на душите.

Смята, че знанието, за което се говори в пророческия сън и трябва да разпространява е именно това, че душите ни са безсмъртни и тялото е просто дреха, която обличаме докато сме тук на Земята. Знанието за това, че ние идваме тук с цел, че събираме опит, който можем да придобием само и единствено тук на Земята. Знанието за това, че сме тук да се учим, да минаваме през изпитания и да допринасяме за хода на Еволюцията.

За каквото и да става въпрос, отношения с партньор, депресия, търсене на смисъл, липса на самоувереност, здравословен проблем и хронични болки, загуба на дете и трудност при зачеване, фобии, повтарящи се модели и др… Отговорите може да се крият в пренаталното ни развитие, в детството ни, назад през поколенията в рода ни или в минало прераждане. Вярва, че всеки човек носи в себе си отговорите на всичките си болки, терзания и всякакви въпроси, просто трябва да надникне по- дълбоко в себе си и да си спомни.

Именно многото болка, препятствия и трудности още от детството и я довеждат до този път на търсене, опознаване, усъвършенстване и желание да бъде в полза на другите.  Казва, че да е служител на хората я прави истински щастлива, пълноценна и изпълва живота и с по-дълбок смисъл.

Образование и квалификации:

Завършва бакалавар „Психология“ и допълнително се квалифицира по методите на НЛП, Ериксонианска хипноза и Регресия. Докосва се до методите Психодрама, Констелации, Позитивна психотерапия, Семейна терапия и други семинари и обучения, чрез които обогатява развитието и опитността си.