Възрастта няма значение

Иска ми се да видя минали животи в периода 35-40 годишна възраст и по-конкретно, отношения с жените, нещо напоследък не ми върви много, това беше споделянето на П. преди Регресия.

Разгледахме няколко минали животи, в които ясно се виждаха държави и години (Това не се случва много често). Интересно беше, че в повечето от тях смъртта настъпваше точно около тази възраст 35-40 год, което даде поводи за размишления.

Ето и част от преживяното:

Виждам, че съм във Флоренция, 1465 год. Аз съм на около 35-40 год. В момента се движа по една оживена уличка и съм доста бедно облечен, личи си, че съм някакъв бедняк. Отивам с още двама души към пристанището. Сега виждам друга сцена, в една уличка ни притискат някакви богати жени и мъже. Крещят ни нещо на италиански, псуват ни и ни налагат, жените ни бият с прътове, мъжете ни блъскат. Сякаш ни набеждават, че сме болни от нещо. Започва да избледнява картината, само виждам как лежим окървавани и се опитваме да станем.

Сега съм в Австрия, Виена, даже виждам и годината, 1316. Сега съм облечен богато и съм нещо като барон, някакъв благородник. Пак съм на тази възраст, около 35-40 годишен, не мога да преценя точно, защото съм нагримиран с тези специални бои и с перука. Разхождам се с някаква девойка в Белведерските градини и нещо спорим, караме се ожесточено и това е край на отношенията ни. Следващата година заминавам на война и умирам. Виждам някакви кораби, военни битки, някакво оръдие ме удря и това е краят.

Виждам, че се раждам 1340 год. в някакво френско село в бедна къща в Бастия. Всички живеем на едно място. След това се виждам на 18 год. как ме изпращат родителите за война и плачат. Там става престрелка и умирам.

След това се виждам в някакво гранично селище, Италия-Франция. В този живот съм жена на 23 год и почват да ми се карат нещо, че не съм женена. Имам някакви заболявания, крия си тялото и имам комплекси. Имам проказа или чума. Болестта се е изострила, ясно виждам, че загивам на 35 год. в адски мъки.

Раждам се в Сицилия, виждам и годината, 1502. Пак съм някакъв бедняк, ловя риба и виждам как се давя в някакви мрежи и умирам. Отново съм в тези години, между 35-40 год. не мога да преценя точно, защото съм много мръсен.