Виждам ръка, която ме натиска във водата

Виждам жена, в нещо като кабинет или библиотека с много книги. Както си стоеше, изведнъж се свлече на земята. Клекна и започне да плаче. Тази жена съм аз. Този кабинет е в къщата, в която съм домашна помощница.

Щастлива съм, спокойно ми е в този дом, приятно е.

Между 20 и 30 годишна възраст съм.

После се виждам как водя някакъв добитък, едър добитък, може би крава. Облечена съм в дълга рокля и имам забрадка на главата, но не бабешка. Красива съм, нищо, че съм сред добитък.

По-късно същия ден съм в къщата. С мъж съм на една маса, много е голяма, продълговата, като тези от филмите. Аз седя от единия край, а той от другия. Чувствам възхищение към този мъж, а той към мен нежност. Не знам дали сме заедно… не сме, ние не можем да бъдем заедно…

Върнах се пак на сцената в кабинета, където плача. Заради него е, защото не мога да бъда с него. Не знам какво ни спира, не виждам да има жена до него, не знам каква е причината, не разбирам.

Изведнъж започнах да усещам сякаш някакъв вакуум ме дърпа надолу, във вода. Виждам ръка, която ме натиска във водата. Това е майка му, да тя е… Чувствам се уморена от това да се боря да изляза на повърхността. Предадох се…

Не исках да си тръгвам още от този живот. Гледам от високо какво се случва долу и все-още не мога да го възприема.

Тя не ме искаше за него, затова ме уби…

Много ми е тъжно, виждам как той е там при мен, държи ме и плаче.

Сега ме е страх, не знам къде отивам, лутам се. В тъмнина, съм, пред мен виждам ярка светлина, в която най-накрая влязох. Някой ми каза, че добре съм се справила и, че съм много смела, за да избера да премина през това. Висша душа е, бяла е. Сега вече се чувствам добре, на безопасно място. Каза ми да си отпочина и по-късно ще се видим да обменим информация. Случва се като на някакви честоти, които минават, вибрации сякаш. Различно е от общуването на Земята.

Това се случи по време на Регресията на Е., след която сподели, че в настоящия живот изпада в паника и понякога се задушава, когато в морето не усеща дъното под краката си. Чудела се е защо и каква е причината за този страх, но сега си обяснява всичко.