Често задавани въпроси

Кога е подходящо да се подложа на регресия?

  • Регресията ще е полезна за вас, ако търсите смисъл, ако искате да разберете целта и мисията, която имате в този живот, ако имате сложни взаимоотношения с близки, роднини, партньор, раздяла, депресия, липса на самоувереност, здравословен проблем и хронични болки, загуба на дете и трудност при зачеване, фобии, повтарящи се модели, ирационални чувства и мисли, на които няма рационално обяснение и др., но най-вече ще е полезна  с изживяването във Вселената между преражданията, свързването с истинската си същност, преодоляване на страха от смъртта и осъзнаването, че душата продължава да живее след загубата на физическото тяло.

Колко време продължава и какво представлява процеса?

  • Целият процес продължава около 2 часа. В началото на срещата има предварителен разговор, който е около 30-40 мин, след което следва въвеждаща част, с която се отпуска тялото и ума се настройва за изживяването, което предстои. Самата регресия е около 1 час. Накрая провеждаме кратък разговор относно изживяното.

Какво е състоянието на ума ми, докато съм в регресия, ще си спомням ли всичко?

  • По време на регресия, умът е притихнал, а тялото отпуснато. В това състояние се намираме, когато се унасяме преди да заспим и след като се събудим. Регресията е медитативно състояние, което ти позволява да надникнеш до дълбинните нива на съзнание, които е невъзможно да достигнеш в будно състояние. Това пътуване ти позволява да махнеш бариерите и ограниченията на ума , които пречат да сме свързани с интуицията и със себе си. По време на регресия освен, че разглеждаш минали животи, пътуваш и във Вселената между отделните прераждания. Да, спомняш си всичко. През целият процес осъзнаваш случващото се.

По какъв начин ще ми помогне регресията?

  • Регресията дава отговори на въпроси, които не сме успяли да си отговорим, помага да се разберат причините за случващи се събития в живота ни, които са били необясними до този момент. Чрез регресията си спомняш планът, който си е направила душата за това пребиваване на Земята. Свързваш се с истинската си същност и осъзнаваш, че душата е вечна, превъплатила се, за да изживее поредната опитност и това помага да можем да простим на другите и на себе си.

Опасно ли е да се подложа на регресия?

  • На база практиката ми, няма случаи, в които регресията да е повлияла негативно на някой. Да, има случаи, в които се минава през силно емоционални и трудни моменти, но след процеса винаги има едно облекчение, осъзнаване, лекота…

Има ли вариант да не се поддам на регресия?

  • Да, има случаи, в които регресията не се получава, но процентът е много нисък, около 14-15 % от хората не успяват да влязат в необходимото състояние на съзнание. Причините могат да бъдат прекомерен контрол на ума, страх, липса на доверие във водещия, предубеденост към процеса, големи очаквания или просто човекът да не е готов за информацията, която иска да получи. Във всяка регресия, всеки получава това, което му е необходимо към този момент от живота му.  Понякога мислим, че имаме нужда от едно, но това идва от ума и именно затова регресията е толкова ценен процес, защото се свързваме с интуицията, с истинската ни същност, която знае по-добре какво ни е нужно, колко и каква информация можем да понесем в този момент.

Как да съм сигурен/сигурна, че това, което преживях е истина, а не въображение?

  • Самият факт, че след регресия хората се чувстват по-добре, получават отговори и осъзнавания на поставените въпроси и животът им се променя в положителна посока е най- доброто доказателство за истинността на процеса и за успешната регресия.

По какъв начин достига информацията до мен в регресията?

  • Ние имаме различни канали чрез, които информацията стига до нас. Някои хора виждат през цялото време различни сцени, на други от време на време им се появяват картини, трети имат усещания, четвърти просто знаят. Понякога се случва човекът да седи и да наблюдава отстрани случващото се, друг път се усеща като в нормалния си живот, усеща тялото си, вижда ръцете си, дрехите, с които е облечен…

Защо забравяме миналите си въплащения?

  • Забравяме миналите си въплащения, защото трудно ще приемем грешките, които сме допускали в миналото и също толкова трудно бихме простили за раните причинени ни от друг. Ако си спомняхме всичко, то за нас би било непосилно да се справим с обема информация и да оперираме нормално в ежедневието си. Тъй като не можем да живеем с целия товар от преживявания, с които идваме, затова те ни се дават по-малко и към моментите, в които сме готови за тях.

В кои случаи не е препоръчително да се подложа на регресия?

  • Регресията НЕ се препоръчва на хора със нестабилна психика, на хора, които са на антидепресанти, както и на хора употребили алкохол, наркотици и други замъгляващи съзнанието вещества в последните 24 часа. За регересията е необходимо ясно съзнание.