Нещо ни разделя

Има един мъж, с който ту се събираме, ту се разделяме. Има нещо силно между нас, което ни свързва и съм сигурна, че сме били заедно и в минали животи. Искам да разбера какви са били отношенията ни.

Това беше част от споделеното на Л. преди регресия.

По време на процеса видя много силно въздействащи картини.

Първата беше на война, в която въпросният мъж умираше, тя тичаше към него с протегната ръка, той също протягаше своята към нея с последни сили, но точно когато стигна до него тълпа от хора я задърпаха и отдалечиха от тялото му.

След това се видя с малко момченце, бяха навън на някакъв хълм и гледаха към небето, като тя му обясняваше, че баща му е горе. (Тоест са имали син)

Друга сцена, която се появи беше как двамата са светлини. Бяха една до друга, когато нещо започна да дърпа нея надолу, а него нагоре. Толкова искаха да останат заедно, съпротивляваха се, но накрая ги отделиха. Отново се появи сцена, в която протягат ръце един към друг, но сякаш не им се дава да продължат заедно.

Когато я попитах защо са се срещнали и в този живот ми отговори, че тогава е трябвало да си тръгне и не е успял да бъде до нея, затова сега винаги и помага, без значение какво се случва между тях. Той е нейн пазител.