Какво казват клиентите ми за мен

Мога само да кажа, че ти Кристина Христова водиш хората на най-невероятните места. Имаш тази дарба и аз се радвам, че съдбата ме доведе при теб. Наистина човек открива най-невероятни неща за себе си, за което огромно благодаря. Бъди все така усмихната и лъчезарна.

Криси, хората са различни,както и техните потребности. Ти си свързващото звено между минало, настояще и бъдеще. Нужна си. Радвам се, че те има и че виртуално се познаваме.

Подейства ми много успокояващо и зареждащо едновременно. Непременно трябва пак.

Останах много приятно изненадан от теб! Имаш различен подход и усети на къде да поведеш процеса, така че да ми бъде максимално полезно! Как го правиш, не знам, но определено си много добра…

Много от уроците, които научих от миналия живот, в който влязох по време на регресията ми помогнаха да взема решение за посоката, в която трябва да поеме животът ми от тук насетне! Беше изключително преживяване, което си заслужава да изпиташ! Благодаря ти за професионализма и че беше мой водач в това духовно изживяване!

Беше невероятно, още не мога да асимилирам всичко, което видях и усетих, но определено беше много хубаво. Надали щях да се отпусна така пред човек!

Целият процес беше много интересен. След него се почувствах щастлив, спокоен и удовлетворен. Изключително много съм доволен от професионалното отношение към мен и начина, по който протече целия процес. Мисля, че се справяш отлично и ще се виждаме занапред.

Когато всичко ми е скапано и чета постовете ти се оправям веднага. Благодаря ти! Продължавай в същия дух, сигурен съм, че си помогнала на много хора. Именно, започнах да гледам по друг начин на живота и да не се притеснявам излишно. В повечето случаи сами си вкарваме лошите мисли. Постоянно ти се възхищавам на разсъждения, мисли и визия. Вдъхваш спокойствие.

Само си мисля за теб, как ме промени за 2 часа към по-добро за мен! И се моля да е трайно това състояние! Благодаря ти!

Откакто се видях с теб, без да преувеличавам съм друг човек или поне така се усещам. Беше уникално изживяване! Супер позитивна енергия ми даде! Страхотна си!

Ти даряваш светлина. Мога само да благодаря, че има хора като теб. Продължавай да светиш!

Чувствах, че ме разбираш и ме водиш в правилната посока. Това, което се случи… не знам… по-нормалния начин едва ли можеш да го разбереш в тази пълнота… И съм ти изключително благодарен за това.

Криси, ти си прекрасна, можеш го. Благодарение на теб много хора получават смислени отговори и яснота. Радвам се, че имах възможноста да се докосна до теб. Безкрайно благодаря!

Ти си една слънчева жена, която прави добро на хората.

Ти си медиатор!

Преди да се подложа на Регресия имах силни болки в краката и кръста. Снимките показваха атрофия и възпалителен процес, които не отшумяваха няколко години.

По време на Регресията видях 3 случки от 2 различни живота, в които получавам травма на краката и кръста.

В първия видях бална зала, в която танцувахме салонни танци. Партньорът ми трябваше да ме хвърли и хване през кръста, но се забави и паднах в поза шпагат. Нещо изщрака в кръста ми и аз застинах в адска болка.

В другият се видях като гимнастичка облечена с черно трико с дълъг ръкав. При едно от съчетанията не успях да направя кълбо във въздуха и нещо изпука в коляното ми. След това се видях на греда , изпитвах мълниеносна силна болка в крака и кръста и паднах от гредата. Повече никога не се състезавах.

Около два месеца след проведената Регресия нямаше и следа от болките. Изчезнаха сякаш по вълшебен начин.