Едно разразтърсващо откритие

Има регресии, които са наситени със силно емоционални моменти, дори разтърсващи, понякога излизат неща, които никога не си си представял, че може да са се случили някъде, назад във времето.

Днес при мен дойде жена, която искаше да разбере повече за връзката с любовника си… Каза ми, че от първия момент, в който се зърнали, сякаш се познали… а когато я хванал за ръка и усетила енергията вече била сигурна, че имат силна връзка… Искаше да разбере повече и за връзката с дъщеря си, като сподели, че е силно интуитивно и много мъдро дете още от невръстна възраст.. Разказвала как я избрала за нейна майка… от къде идвала и т.н.

В регресията тя се видя омъжена за въпросния мъж, имаха две деца, тя ги гледаше, а той осигуряваше прехраната… Беше преди векове, живееха в малка, скромна къща в гората, но въпреки това бяха много щастливи… Обичаха се от все сърце и даваха всичко един за друг… Той искаше още едно дете, а тя не… Припомни си, че е родила трудно първите две… Все пак забременя, радваха се… до момента, в който настъпи раждането… Беше най-щастливият и най-тъжният момент… Какво се случи ли? Тя роди, живо и здраво детенце, но тя не оцеля… Той остана сам с трите деца, а тя носеше обида в душата си към него, защото е искал още едно дете, а тя не… Тук, сега се срещат отново и имат възможността отново да се радват на любовта си, макар че и двамата имат семейства… Какво ще се случи, дали ще имат смелостта да останат заедно.

Сега да се върнем към регресията.

Когато я попитах за връзката с дъщеря и, в първия момент каза, че нищо не вижда, в следващия започна да плаче… излезе отново раждането и какво мислите се оказа…? Дъщеря и, тук в настоящия живот е същото онова дете, което беше родила и за което не бе успяла да се грижи, беше същата тази душа, която я е избрала отново, но този път с възможността да даде любовта, която тогава не е успяла.

Такива невероятни открития се случват по време на регресиите, преживяванията са наистина трудно описуеми с думи.