Странни неща по време на сън

Миналата година есента, при мен дойде едно момче за Регресия. Тогава бях описала случилото се, но не бях споменала, че една от причините да си запише час бяха кошмарите, които сънуваше. Преди няколко дни беше

Миналата година есента, при мен дойде едно момче за Регресия. Тогава бях описала случилото се, но не бях споменала, че една от причините да си запише час бяха кошмарите, които сънуваше. Преди няколко дни беше отново при мен. Сподели, че след Регресия нито един път не е имал повече кошмари, освен това, че оттогава му се случват на пръв поглед странни и магични неща, особено по време на сън.

Тъй като едно от нещата, с които се занимава е крипто валута, ми разказа за няколко покупки, които прави по време на сън в 4 или 6 сутринта, които са много рисковани и за които разбира, едва след като се е събудил. Те се оказват едни от най-добрите покупки, но и от най-рискованите и казва, че в будно състояние не би направил този риск. Всъщност състоянието, в което купува е именно, когато умът не е активен и го води сърцето и интуицията. Също така, че всичко му се нарежда сякаш без никакви усилия и докато умът спи и е все-още в такова сънено състояние е отметнал половината от ангажиментите си за деня.

Това, което беше не по-малко вълнуващо е, че на първата ни среща беше спестил, че по време на тези кошмари се е усещал извън тялото си. (Нещо, за което споделих и аз. Тема, която е също толкова вълнуваща за мен, и която изучавам със същата страст, както пътуванията в минали животи) Виждал тялото си в тъмното, в седеж, а няколко пъти се случвало да си го търси и да се оглежда, за да се върне в него. Понякога виждал как е седнал в тъмното със затворени очи и прави въртеливи движения с глава.

След процеса благодари и сподели, че само с мен може да сподели всичко това, че се чувства разбран и зареден все-едно е бил включен на супер мощно зарядно.

Аз бях не по-малко благодарна за богатството от информация, която почерпих.

Накрая се разсмяхме, че ако определени хора слушат разговора ни ще ни сметнат за луди, но това ни най-малко не ни обезпокои. Пускам информацията в пространството и нега стигне до тези, за които е…