След Регресия болките изчезнаха

Т.- Преди да се подложа на Регресия имах силни болки в краката и кръста. Снимките показваха атрофия и възпалителен процес, които не отшумяваха няколко години. По време на Регресията видях 3 случки от 2 различни

Т.- Преди да се подложа на Регресия имах силни болки в краката и кръста. Снимките показваха атрофия и възпалителен процес, които не отшумяваха няколко години.

По време на Регресията видях 3 случки от 2 различни живота, в които получавам травма на краката и кръста.

В първия видях бална зала, в която танцувахме салонни танци. Партньорът ми трябваше да ме хвърли и хване през кръста, но се забави и паднах в поза шпагат. Нещо изщрака в кръста ми и аз застинах в адска болка.

В другият се видях като гимнастичка облечена с черно трико с дълъг ръкав. При едно от съчетанията не успях да направя кълбо във въздуха и нещо изпука в коляното ми. След това се видях на греда , изпитвах мълниеносна силна болка в крака и кръста и паднах от гредата. Повече никога не се състезавах.

Около два месеца след проведената Регресия нямаше и следа от болките. Изчезнаха сякаш по вълшебен начин.

Това беше споделеното от Т. няколко месеца след проведена Регресия.

Един от примерите за лечебната мощ на този процес, който ясно показва, че работи и освобождава от минали травми, без значение дали са физически или психически.

Връщането назад в момента на травмиращото събитие, изживявайки го отново и осъзнавайки, че това е нещо, което носиш от години или векове като товар, и че не ти е нужно тук, в настоящето те освобождава от травмите в миналото и ти позволява да продължиш живота си пълноценно.