11 знака, които подсказват за миналите ни въплъщения

1- Фобии/ всякакви страхове- Когато имаме някаква фобия, но не ни се е случило нищо в този живот, което да доведе до този страх е много вероятно да носим това състояние от минал живот. 2-

1- Фобии/ всякакви страхове- Когато имаме някаква фобия, но не ни се е случило нищо в този живот, което да доведе до този страх е много вероятно да носим това състояние от минал живот.

2- Когато отидем в чужда страна за първи път, а се усещаме като у дома си, би могло да означава, че сме живяли там преди.

3- Когато „незнайно“ защо решим да учим примерно суахили или друг език, който е по-необичаен и го учим с лекота, това може да означава, че в миналото сме говорили този език.

4- Когато отидем на непознато място, а знаем улиците наизуст, това би било знак, че сме били на това място в миналото.

5- Когато току-що сме се запознали с някого, а и двамата се чувстваме така сякаш се познаваме цял живот е вероятно и в минала инкарнация да сме били близки с този човек.

6- Когато имаме талант, с който сме се родили, а не сме развивали през този живот е вероятно да носим тази дарба от минал живот.

7- Когато, деца разказват на родителите си как са ги избрали за техни приемници или пък къде са живяли преди това, какво са работили и т.н., това е от знаците, които родителите често пренебрегват, мислейки, че децата си измислят.

8- Нещо, което силно ни отблъсква, изпитваме непоносимост, (може и да е към човек) но нямаме логично обяснение, би могло да означава, че този човек ни е сторил нещо в миналото или пък свързваме това нещо с неприятно усещане, което сме изживяли, но не помним от къде идва.

9- Когато сме силно заинтересовани от историята на определен народ и търсим всякаква информация, това би могло да означава, че сме били част от този народ в миналото.

10- Когато някой ни измами, нарани, открадне от нас, би могло да означава, че преди ние сме постъпили така с него.

11- Когато на определена възраст се появи някаква хронична болка, без причина и обяснение, би могло да е свързано със смърт или нараняване на това място в минал живот и да се отключва сега на същата възраст.